Beszélni megtanultunk, de kommunikálni nem. Hányszor látunk vezetőket, akik után vakon is megyünk. S hányan vannak, akik bár óriási tudással rendelkeznek, mégsem tudják a gondolataikat eredményesen átadni, a konfliktusokat megelőzni, kezelni vagy akár egy tárgyaláson jó eredményt elérni. Vannak, akik sokat beszélnek, vannak, akik keveset. Vannak, akik higgadtak és vannak, akik napokig nem alszanak egy megbeszélés, előadás előtt, beszéd közben nem tudják, mit kezdjenek a testükkel, a hangjukkal, a szavaikkal. 

Ha fontos számodra, hogy
- valóban megmutasd, ami Benned van
- megbeszélésen, tárgyaláson, előadáson helyt állj
- a gondolataidat fókuszáltan add át
- tudj jól kérdezni, hiszen aki kérdez, az irányít
- konfliktust hatékonyan tudj kezelni
- magaddal ragadd a hallgatóságod
- előadásod élvezetes és emlékezetes legyen
- a szavaid és a testbeszéded összhangban legyenek
- inspirálj másokat, ezzel téve őket elkötelezett támogatóiddá,

várlak.


A folyamat segítségével magabiztos és karizmatikus előadóvá válhatsz, aki könnyedén áll helyt a váratlan helyzetekben. Olyanná, aki a szívével tud szólni. Aki önazonosan tud kapcsolódni a hallgatósággal, és hitelesen, hatékonyan át tudja adni azt, ami benne van. 

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 15.000Ft

A további folyamat egyedi ajánlat szerint: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Egy gondolat Neked szeretettel:

"Van, hogy nehéz. Van, hogy feladnád. De amikor bátran kitartasz, emelt fővel és pozitív személettel mész tovább, mindig elnyered méltó jutalmad. S meglátod, az út csak ideig-óráig volt sötét.

 

 

S egy visszajelzés a sok közül:

"Lehetsz főnök anélkül, hogy jó vezető lennél, és lehetsz jó vezető igazgatói titulus nélkül is. Ez persze nem megy egyik napról a másikra. Köszönöm Neked Évi, az iránymutatást, a technikákat amit tanítottál, és hogy elindítottál a fejlődés útján. Nehéz pillanatokban számtalanszor eszembe jutott: Mit tenne most Évi? Hogyan oldaná ezt meg Évi? Aztán szép lassan a mondat átalakult: Hogyan tudom én megoldani? A Tőled kapott tudásnak saját design-ja lett, magamra formáltam. Megtanultam jól kérni, nemet mondani, és elfogadni a külső segítséget. Gyakorlati tudást kaptam, lélekig nyúló mélységekkel. Igyekszem olyan vezetővé válni, hogy azok akikkel együtt dolgozom, az együtt kitűzött közös célokat saját sikerükként tudják megélni. Köszönöm Évi!" (K.V. Katalin)