Egy-egy téma feldolgozása sokféle módon történhet: előadás formájában, ahol a hallgató önmaga vagy vezetője támogatásával dolgozza aztán fel a témát, vagy a workshop, ahol a téma nem csak a szavak, hanem a tettek mezején is átdolgozásra kerül.

Három fő csoportban találsz több, mint 30 témát:
- Üzlet és menedzsment
(pl. Napi rutin és önmegvalósítás. De hogyan?; Információ, kreativitás, inspiráció. Rendbontóké a világ?; Állítsd meg a halogatást!; Elköteleződés – szabadság – hatékonyságnövelés; Hogyan motiváld magad, hogyan motiválj másokat?)

- Üzlet és önismeret
(pl. Inspiráló emberi kapcsolataink; Hatékony kommunikáció, tudatos beszélgetések; Apró lépések, nagy eredmények; Ahogy a párkapcsolatban, úgy az üzletben; Önbecsapásaink leleplezése – út a sikerhez)
- Önismeret
(pl. Ahová a Boldogság elbújt; Az elme és a szív csatája. Avagy a racionalitás és az intuíció a szorítóban.; Találd meg a harmóniát a káoszban!; Mindfulness – a tudatos jelenlét; Hatalom, erő és alázat)

A témákról bővebben itt tájékozódhatsz » 

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak: ajánlatkérés egyedileg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

S végül néhány visszajelzés a sok közül:

"Sokféle képzésen és előadáson voltam már. Voltak jók és kevésbé jók. Voltak hasznosak és kevésbé hasznosak. Évi előadásainak rendszeres látogatójává váltam, mert mindig tud adni valami újat, egy másik nézőpontot. A rengeteg gyakorlati példa és a magánélettel vont párhuzamok pedig kifejezetten izgalmasak és tanulságosak." (M.Péter)

"Évi, el kell hogy mondjam, hogy több vagy nekem mint egy inspiráció. Ez az egész ami velem történik, hogy megtaláltam önmagam, a helyemet, a lelkemet, a szívemet, ez nem sikerült volna, ha Te nem vagy. Te akkor is hittél bennem amikor még én saját magam sem. Akkor is láttad bennem azt a tehetséget, kitartást, szorgalmat és erőt amikor én csak az káoszt, a tanácstalanságot és a gyengeséget láttam csak meg, vagy csak azt akartam látni. Belőled csak erőt, önbizalmat és jövőképet merítettem minden alkalommal. Bármikor elmegyek bármilyen előadásodra, mert annyira jó lenne, ha az emberek megtalálnák magukat, a helyüket, a saját hitüket és erejüket, és Te ebben vagy főszereplő. Tényleg így érzem. Ott vagy, mint főszereplő az ember saját filmjében, és amikor megvan a helyes út, amikor megvan, hogy megtaláljuk magunkat, akkor Te hátralépsz, és én veszem át a főszereplő helyét, Te meg kis mellékszereplőként kísérgetsz tovább és tovább. Ha tudnák az emberek, hogy mi rejlik benned, mindenkinek a filmje happy enddel végződne. Köszönöm, hogy kísérsz továbbra is. Az én sikerem, az én boldogságom a Tied is." (W.Enikő)